Yoga & Massage ~ voor kinderen en volwassenen   - Lotus Praktijk          Mascha den Boer
Welkom!
 
 
Je bent op de site van Lotus Praktijk.
Hier vind je informatie over alle activiteiten die plaats vinden.
De Lotus Praktijk is een praktijkruimte in Dongen waar Yoga & Massages worden gegeven, voor kinderen en volwassenen.
Informatie hierover kun je vinden op deze website.
 
 
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met me opnemen.

Vriendelijke groet,

Mascha den Boer

 

Retraite speciaal voor vrouwen op Ibiza
Voor vrouwen die hun eigen kracht willen voeden.
 
Een 5 daagse retraite om te ontspannen, genieten, ontladen, opladen, loslaten, verrijken, plezier te beleven en je te laten verwennen.
 
Plaats voor 10 vrouwen
 
21 sept t/m 26 sept 2018
Ontvangst op vrijdagavond 21 sept, afhankelijk van de aankomst van de vluchten zo rond 20.15.
Afronding rond 16:00 op woensdag 26 september zodat je de avondvlucht terug kunt nemen.
Wil je langer blijven? Op de locatie zijn mogelijkheden voor verlening.
 
Ibiza
Ibiza is een veelzijdig spaans eiland, omringd door een schitterende blauwe zee. In september is het heerlijk nazomeren, met de warme zee en de vele zonuren. De lucht is fris en verkwikkend. Wij verblijven op het groene en rustige gedeelte van Ibiza. Deze plek met haar bomen, struiken, kruiden en bloemen past bij onze behoefte aan groei en het vinden van ruimte .
 
Over de retraite
We starten elke morgen met yoga. Bij mooi weer gaan we op het strand yoga doen onder begeleiding van Mascha den Boer. Na de yoga kan wie wil een verkwikkende duik nemen in de zee.
Daarna gaan we ontbijten op onze locatie.
Gevolgd door een programma dat zal bestaan uit: meditatie, dans, massage en rituelen. Langs drie thema’s: Embodiment, Empowerment, Enlightment. Dit alles wordt begeleid door mij, Floor Molkenboer. Ineke Hogendoorn ondersteunt en helpt met bereiden van het eten.
 
Verblijf
We verblijven in een mooie villa met zwembad vlakbij een schitterend strand en de indrukwekkende grot Cova d’es Cuieram. Het huis heeft twee badkamers en verschillende kamers die we delen. We kunnen zowel binnen als buiten verblijven.
 
Inhoud van het programma n.a.v. drie thema’s Embodiment, Empowerment, Enlightment
Embodiment
Jouw lijf is je voertuig. Maar hoe voel je je in je lijf? Hoe is het met jouw vitaliteit? Hoe verbonden voel je je met je lijf? Herken je dat je soms in de ‘overleef-modus’ zit en dan de verbinding verliest met jouw lijf? Soms is het leven heel intens en kan het overweldigend zijn. Dan slaan we herinneringen in ons lichaam op. Zo kunnen onverwerkte emoties in je lijf gaan ‘zitten’. Je kunt je lichaam zien als een herinneringskast. Soms zit de kast te vol. Is er te veel ballast. Hoe ruim je die dan weer op? Hoe zorg je dat je je weer vitaal voelt?
 
Empowerment
Jouw powerkracht vindt haar oorsprong in je bekken, in je baarmoeder. Daar zit de scheppingskracht, je creatiekracht. Je verbonden weten met deze kracht, brengt je potentieel tot bloei. Om deze verbinding met je baarmoeder te ervaren, kunnen negatieve gedachten, imprints die je onderweg in je leven je eigen hebt gemaakt of hebt overgenomen, je in de weg zitten. Deze imprints beperken je gevoel van vrijheid om je waarheid te weten, uit te kunnen spreken, te leven. Welke imprints dienen je om jouw waarheid te leven? Welke imprints dienen jou niet? Door je daarvan bewust te maken, ontstaat er de kans om regie te nemen over jouw leven. Jouw eigen vrouwelijk leiderschap te ervaren. Datgene los te laten, wat je niet dient. Zo empower je jezelf, bekrachtig je jouw eigen vrouwelijk leiderschap.
 
Enlightment
Jij bestaat uit levenskracht, liefde. Dat maakt dat je leeft. Jij bent gekomen met je unieke gift, je unieke licht. Voel je gedragen, geliefd en vrij. Omarm de essentie die je bent. Ervaar je schoonheid en neem jouw plek in. De wereld van nu vraagt om liefdevolle, krachtige vrouwen, die zichzelf in hun unieke waarheid en openheid durven laten zien en vrij willen zijn van diep opgeslagen emoties en patronen.
Ook zal ik je meenemen in de sensuele kant van ons vrouwenlichaam. Hoe kan je deze levensenergie bij jezelf aanwenden om jezelf meer te voeden met energie? Hoe ‘contain’ je deze energie en kan je het benutten om je eigen gezondheid en vitaliteit te ondersteunen?
We bezoeken de grot Cova d’es Cuieram. Hier zijn door onze voorouders en groot-groot-groot moeders rituelen gedaan om de godin Tanit te eren. Deze godin staat voor vrouwelijkheid en vruchtbaarheid. We zullen het labyrint lopen. En we maken ons eigen symbool, ons eigen amulet dat je ondersteunt op jouw eigen reis in jouw vrouw zijn.
Ibiza nodigt je uit om jezelf te voeden, te inspireren, te verrijken. En dat allemaal in de veilige bedding van een vrouwengroep die ik zal begeleiden met alle liefde van mijn hart. Ik nodig je van harte uit. 
 
Werkvormen
Ademoefeningen
Mindfulness
Lichaamswerk
Massage
Het bekijken van de documentaire ‘De Goddess project’
Dans
Rituelen om jouw vrouwenlijn te helen
Helen van vrouwenlijn, transformeren van oude ballast
Helende, voedende, steunende, liefdevolle ervaringen die je nieuwe steunende imprints geven.
 
 
Mocht je vragen hebben over deze training, neem gerust contact met me op.
Indien we elkaar nog niet kennen, zal ik een intake met je afspreken.
 
Over Floor
Mijn eigen ervaring. I have come a long way.  Ik geloof dat hoe beschadigd je ook door het leven bent geraakt, er is een weg uit. Ik koester het diepe geloof dat je zelfs van de heftigste trauma's fundamenteel kunt herstellen als je maar wilt en durft. Dat heb je nodig om écht naar jezelf te kunnen kijken. Iets wat veel mensen hun hele leven lang kunstig proberen te vermijden. Omdat het eng is, ja. Alleen...de beloning is zo enorm groot als je het wél durft. Ik heb het aan de lijve ondervonden en ik wens zo dat andere mensen dat ook doen. 
Ik heb mijn universitaire drs-titel in de bedrijfskunde gehaald, aangevuld met vakken psychologie. Ik heb de master titel in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en ik ben een geaccrediteerd senior coach. In het begeleiden van vrouwengroepen heb ik me laten inspireren en begeleiden door o.a. Charlotte Norell en Hermine Schooneveld. Ik heb vele mensen mogen coachen en trainen op het gebied van (vrouwelijk) leiderschap en persoonlijke effectiviteit.
Ik sla de brug tussen hoofd en hart en 'womb'. Hoe geef je leiding aan jezelf met alles wat er is? Je gedachten in je hoofd, de doelen die je jezelf stelt. Hoe maak je gebruik van wat je intuïtie je ingeeft? Hoe benut je je eigen creativiteit en inventiviteit? Benut jij alle wijsheid waarover je beschikt? Ken jij je eigen krachtbronnen? Hoe zet je jouw energie in?
Ik verbind spiritualiteit en aardsheid. Uiteindelijk gaat het erom dat je in real life, met je laarzen in de modder, vooruit kunt. Niet teveel zweverig gedoe. 
 
Over Mascha
Even “alleen” zijn met mijn lichaam, gedachten en gevoelens.. dat is wat yoga mij brengt. Bewust zíjn, voelen wat mijn lichaam & geest nodig hebben en dan fijn bewegen, op het ritme van mijn adem. Of alleen stil zitten, en mijn adem waarnemen. Yoga geeft me rust en ruimte, vertrouwen en compassie.
Graag wil ik je uitnodigen om yoga te beoefenen en je te laten ervaren wat het voor je kan betekenen. Dat is voor iedereen weer anders. Ik geef al weer zo’n 8 jaar Hatha Yoga, in mijn praktijk aan huis in Dongen (Lotus Praktijk) en soms ook op locatie. Daarnaast geef ik massages, gericht op ontspanning en verlichting.
De lessen die ik zal geven op Ibiza zijn voor iedereen toegankelijk. Ik maak tijd voor meditatie, yogahoudingen, ademoefeningen, mindfulness en ontspanning. We gaan genieten van elke dag op het prachtige eiland (dat heb ik vernomen..;-) voor mij ook de eerste keer)!
 
Take a deep breath!
 
Praktisch:
Kom je met de vlucht aan van vrijdag-avond en vertrek je met de avondvlucht van woensdag, dan brengen we jou terug naar de luchthaven.
Extra dagen:
Je kunt op de locatie ook aansluitend een kamer huren, afhankelijk van de beschikbaarheid.
Eten:
In de ochtend is er een ontbijtbuffet, ’s middags eten we warm en ’s avonds is er een lichte maaltijd. We dragen hier samen zorg voor.
Vervoer:
De hele retraite periode hebben we eigen transport
Groepsgrootte:
Min. 7 vrouwen, max. 10 vrouwen
Kosten:
€ 999,- inclusief BTW voor particulieren en exclusief voor bedrijven.
Inclusief accomodatie, eten en 5 dagen programma
Exclusief vlucht.
Tot 1 mei krijg je vroegboekkorting en betaal je €100,- minder!
Verzekering:
Je dient zelf zorg te dragen voor reis-, ongevallen, en/of schadeverzekerning.
Betalingswijze:
Het bedrag kan worden overgemaakt op NL36TRIO 0198370792 ten name van Tara.nu Floor Molkenboer onder vermelding van Ibiza retraite 2018 + je naam
Mocht de groep te klein dan zijn we genoodzaakt om de reis te annuleren. Het gehele bedrag krijg je dan terugggestort.
Overige praktische informatie:
Zoals kledingtips, het definitieve programma etc worden uiterlijk 1 week van te voren verstuurd.
Indicatie van vluchtprijs:
Transavia biedt een vlucht aan vanaf Eindhoven € 157.-
 
 
Belangrijk voor aanmelden:
De uiterlijke beslissing of het doorgaat is 1 augustus 2018, of eerder als er genoeg deelnemers zijn.
Acceptatie en aanmelding geschied op basis van binnenkomst betaling.
Na aanmelden ontvang je een bevestiging
Het boeken van vliegtickets kun je beter uitvoeren zodra bevestigd is dat de training doorgaat en er definitef een plek voor je is gereserveerd.
Annulering: Na 1 juli kan geen restitutie plaatsvinden in verband met het niet kunnen annuleren van de finca na die datum.
 
Zin om mee te gaan?
 
Aanmelden:
Stuur een mail naar Floor: floor@tara.nu of naar Mascha info@lotuspraktijk.nl 
Je kunt ook bellen voor meer informatie naar Floor: 06-44434426

 

 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint